Från 5 till 75 anställda på fyra år

Segermo växer så det knakar. På bara fyra år har 5 anställda växt till 75. Den här månaden hälsar vi Karolina, Ahmad, Anders, Viktor, Dennis, Jonny, Roger, Davoud och Robert välkomna till företaget.

Segermo har inlett året starkt. Ett offensivt anbudsarbete under det första kvartalet resulterade i nya uppdrag för över 200 miljoner kronor. Det är projekt som både ska påbörjas och avslutas under 2016. Nya projekt ställer stora krav på att vi rekryterar rätt personal. Bara under april månad har Segermo förstärkts med nio nya medarbetare.

Karolina, Ahmad och Anders är entreprenadingenjörer. Karolina kommer arbeta delvis från Segermos nya kontor i Göteborg men också i Kville och med spårbytet Vislanda – Mosselund. Ahmad ansluter till arbetsgruppen som bygger nya E18 över Sörmon och Anders inleder med förbigångsspår i Stenkullen.

Viktor och Dennis är båda platschefer. Viktor kommer även han att arbeta med förbigångsspår Stenkullen och Dennis kommer att hålla ihop gruppen som ska ta sig an utbyggnaden av Hallsbergs nya överlämningsbangård.

Jonny är Segermos nya miljöchef. Även han kommer delvis utgå från kontoret i Göteborg men också vara med på bland annat E18 Sörmon.

Roger, Davoud och Robert är anläggare. Roger är med i ombyggnationen av Packhusgatan i Karlstad och Davoud ska ansluta till gruppen som bygger driftplats i Kilafors. Robert är med på slutfinishen på Bergvik för att sen gå vidare till Kanikenäsholmen.

Är du också intresserad av nya utmaningar och vill bli en del av oss? Tveka inte, lämna in en spontanansökan här!