Erfaren Platschef mark och anläggning till Karlstad

NRC Group

Vill du vara med och utveckla NRC Group Sverige? Vår arbetschefsgrupp i Karlstad har många intressanta entreprenader, både lokala- men även tyngre komplexa projekt. Vi söker nu en platschef som tillsammans med övriga engagerade kollegor vill vara med och utveckla vår närvaro i Karlstad och hela Värmland.

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

 

Vi söker nu en erfaren Platschef Mark och Anläggning till Karlstad

Din kommande roll

Som platschef har du en nyckelroll, med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Du ansvarar för att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer. Du sätter mål och ansvarar för planering-, personal-, kvalitet- och ekonomi och därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.  Inom NRC Group Sverige ingår förutom mark- och anläggning, även verksamhetsområdena järnvägsinvestering samt drift och underhåll. Tillsammans jobbar vi tätt mellan områdena med projekt som varierar i både storlek och utförande. Du direktrapporterar till arbetschef region Värmland och din placering sker enligt överenskommelse, men du har din bas i Karlstad.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller från medelstora till komplexa mark och anläggningsprojekt. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomin i projekt.  Vi söker dig som är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning.

Om dig

För att lyckas i rollen som platschef bör du ha flerårig erfarenhet av liknande tjänst med dokumenterad erfarenhet av att driva projekt med helhetsansvar. Du har gott sinne för, ekonomi, resultat och god planeringsförmåga. Du ser risker och möjligheter under projektets samtliga skeden och du uppskattar långsiktiga konsekvenser av olika åtgärder och kan utifrån dessa fatta beslut. Vidare har du ett högt engagemang, tycker om att samarbeta samt har ett högt fokus på affärsmässighet. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa kontakter och långvariga relationer med såväl kunder som medarbetare. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. 

Vi erbjuder

Som ledare i NRC Group Sverige drivs du av våra värderingar pålitlighet, omsorg och entreprenörskap. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt.  Som arbetsgivare kännetecknas NRC Group Sverige av modernt arbetssätt med korta beslutsvägar, där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du arbetar med. Det är lätt att bli sedd och uppmärksammad och för rätt person finns alla förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

 

ANSÖK NU

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management och för frågor vänder du dig till Rekryteringsansvarig, Suzanne Falk, suzanne@valona.se,070 594 10 36. Urvalsarbetet pågår löpande, dock önskar vi din ansökan senast 15 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Karlstad
Kontakt Valona Talent Management, Suzanne Falk, suzanne@valona.se, 070-594 10 36
Sista ansökningsdag 2019-08-15