Entreprenadingenjör till Hagaprojektet

NRC Group

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Entreprenadingenjör till Hagaprojektet med placering Göteborg

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en Entreprenadingenjör till vårt Hagaprojekt med placering i Göteborg. Som Entreprenadingenjör är du en viktig resurs för NRC Group Sverige och rapporterar hierarkiskt till Marknadschef som är ombud för Haga projektet. Projekt Haga och Kvarnberget drivs som ett Joint Venture tillsammans med Astaldi från Italien samt Gulermak från Turkiet, totalt kontraktsvärde uppgår till ca 3 miljarder SEK. Din position blir en nyckelroll i denna JV för att representera NRC Group i projektet.

Du kommer att bistå projektet med att upprätta projektplaner, kontrollprogram, planeringsunderlag, ekonomisk reglering, avstämningsunderlag och prognosarbete samt stödja projektet utifrån verksamhetens mål och kontraktuella frågor. Du arbetar nära övriga nyckelbefattningar inom projektet som platschef, tekniker, ingenjörer etc. och du är med i arbetet från kalkyl, planering, genomförande till uppföljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt följa upp projektens ekonomi samt planering framåt.

Du har:

 • En teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Kunskap och utbildning inom entreprenadjuridik ABT06 och AMA
 • Erfarenhet från järnvägs- eller anläggningsbranschen
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på svenska och engelska
 • Körkortsbehörighet: B
 • Dokumenterad yrkeserfarenhet från en liknande roll inom bygg-anläggningsbranschen eller järnvägsbranschen under några år.

Du är:

 • Affärsmässig, analytisk, strukturerad och noggrann.
 • Van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt
 • Kommunikativ och har god samarbetsförmåga
 • Duktig på siffror, ser både detaljer och helheten.

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Göteborg
Kontakt Kenneth Olsson, marknadschef, mail: kenneth.olsson@nrcgroup.se, tel: 0706-901209
Sista ansökningsdag 2019-05-30

 


 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.