Eltekniker inom lågspänning

Medarbetare från NRC Group diskuterar sitt arbete.

NRC Group

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Vi söker nu Eltekniker inom lågspänning

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför Eltekniker inom lågspänning till våra investeringsprojekt inom järnväg. Låter det här som en roll för dig?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Eltekniker är du en viktig resurs för NRC Group Sverige med specifik kompetens inom elanläggningar på järnvägen. I rollen kommer du att arbeta med byggnation av nya anläggningar och ansvarar för strömförsörjning och underhåll av järnväg samt spårväg. Du arbetar med felavhjälpande underhåll av järnvägens växelvärme, belysning, kraftmätning till signalanläggningar samt kontaktledningar och hjälpkraft. Arbetet med järnvägens kontaktledningar sker på hög höjd från arbetsplattformar på spårgående järnvägsfordon.

Då vi ständigt har nya investeringsprojekt, innefattar tjänsten att du kommer ha flexibla placeringsorter. För tillfället söker vi främst personer i områdena kring Jönköping, Helsingborg, Kalmar och Västerås. I rollen kommer du rapportera till arbetsledare inom investeringsenheten.

Din profil

Du som söker har:

  • Grundläggande utbildning i elteknik inom lågspänning
  • Erfarenhet från el-tekniska arbeten inom lågspänning på Trafikverkets anläggningar
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • Körkort behörighet: B (BE-körkort är meriterande)

Som person har du förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du arbetar metodiskt, lugnt och noggrant i ditt arbete vad gäller dokumentation och uppföljning. Då du kommer att arbeta med olika projekt krävs det att du är anpassningsbar och fullföljer påbörjade arbetsuppgifter.

Särskilda krav

Rollen som Eltekniker inom lågspänning innebär att arbeta i säkerhetstjänst. För detta krävs det att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Du ska vara drogfri, ha god syn, god hörsel och färgseende samt övriga uppfyllda krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansökningarna hanteras löpande så ansök redan idag, dock senast den 15 juli 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bellinder på tel. 0762-96 00 03.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Hela Sverige
Kontakt Sofia Bellinder, 0762-96 00 03
Sista ansökningsdag 2019-07-15