Arbetschef till Division Mark och Anläggning, region Väst

Arbeta med framtidens infrastruktur – NRC Group Sverige

Vill du vara med och utveckla NRC Group Sverige? Vill du utveckla divisionens fortsatta tillväxt och vara en del i ett entreprenörsdrivet och expansivt företag? Trivs du i ledarroll och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga framgångsrika projekt? Då kan rollen som arbetschef, division Mark och Anläggning på NRC Group Sverige vara rätt utmaning för dig!

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu en Arbetschef till Mark och Anläggning, region Väst

Din kommande roll

Som arbetschef får du en nyckelroll på ett innovativt bolag inom vilket du får stora möjligheter att vara med och utveckla NRC Group Sverige och ditt specifika arbetsområde. Du kommer att arbeta kundnära och ha affärs- och produktionsansvar för mark och anläggningsprojekt inom regionen. Det innebär ett övergripande ansvar för personal-, ekonomi-, kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö. Framtagande av kund och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesbyggnad. Du vet hur man skapar struktur och lönsamhet från små till komplexa projekt inom mark och anläggning. För dig är det viktigt, roligt och självklart att utveckla både dig själv och andra. I denna roll rapporterar till divisionschefen och ingår i divisionens ledningsgrupp. Ditt verksamhetsområde täcker hela Region Väst.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från branschen och flera års erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva anläggningsprojekt. Du har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och flerårig erfarenhet från en liknande roll inom mark och anläggning. Du har en högskole- eller universitetsexamen som ingenjör, alternativt förvärvad erfarenhet som kan motsvara detta.

Om dig

Som person har du ett positivt genomslag, du är strukturerad, engagerande och med en förmåga att kommunicera på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har en strategisk förmåga och vill fortsätta utveckla vår verksamhet, du förstår sammanhang och konsekvenser och kan utifrån det leda teamet för att uppnå resultat. Med din kompetens och förståelse för helheten som bas bygger du förtroende och kan såväl utmana som motivera. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Som ledare i NRC Group Sverige drivs du av våra värderingar pålitlighet, omsorg och entreprenörskap. Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Som arbetsgivare kännetecknas NRC Group Sverige av modernt arbetssätt med korta beslutsvägar, där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du arbetar med. Det är lätt att bli sedd och uppmärksammad och för rätt person finns alla förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

ANSÖK NU

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management och för frågor vänder du dig till Rekryteringsansvarig, Suzanne Falk, suzanne@valona.se070594 10 36.

Urvalsarbetet pågår löpande och målet är att komma till beslut innan sommarsemestern, varför vi önskar din ansökan senast 12 juni. Beslut kan komma att tas innan, så avvakta inte med ditt eventuella intresse eller ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort
Kontakt Valona Talent Management, Suzanne Falk, suzanne@valona.se, 070594 10 36
Sista ansökningsdag 2019-06-12