Är du vår nya kollega?

NRC Group växer så det knakar.  Vi ligger i startgroparna för nya spännande projekt och söker därför fler engagerade kollegor till en rad olika tjänster.

Just nu rekryterar vi bland annat elektriker, arbetsledare och tekniker till EST-gruppen, det vill säga gruppen som jobbar med el, signal- och teleteknik på järnvägen. Inom mark och anläggning söker vi en arbetsledare till projekt väg 160 Varekil-Säckebäck. Inom kort kommer vi även rekrytera en platschef och en mätare/utsättare till Västkusten/Bohuslän och bantekniker till järnvägen. Nyfiken på jobb hos oss? Läs mer om våra lediga tjänster här. Inget som passar din kompetensprofil just nu? Skicka gärna in en spontanansökan till rekrytering@nrcgroup.se.

Kommande rekrytering för drift och underhåll
Vi har ett nytt underhållskontrakt på Västra stambanan, som inkluderar Hallsbergs ranger-och personbangård och innefattar alla teknikgrenar för järnväg (MBEST). Arbetet inleds i september år 2019. Men redan nu pågår planering och rekrytering för jobbet. Vi kommer behöva rekrytera cirka 25-30 nya medarbetare. För mer information kontakta Magnus Sjöberg som är ansvarig för drift och underhåll på telefon 076-831 40 50 eller mejl, magnus.sjoberg@nrcgroup.se