Möt Erik Lööv – ny COO/Divisionschef för Mark och Anläggning

Erik Lööv, divisionschef Mark och Anläggning

– Drivet, att NRC Group inte är traditionellt och att vi bygger vidare på något nytt var bland annat det som lockade till jobbet. Vi ska vara ett företag dit man söker sig, med de roligaste projekten och de bästa kollegorna. Att vi dessutom är en del av samhällsutvecklingen och bygger Sveriges nya infrastruktur ser jag som en möjlighet, säger Erik och fortsätter med att utmaningen framöver är just att fånga nya nyckelspelare och att få ihop bolaget. Bygga ett NRC Group som tar tillvara i styrkorna som finns och fortsätta utveckla dem!

Med 10 år som bakgrund från Trafikverket har Erik den yrkeskompetens som NRC Group efterfrågat. Han har fått vara delaktig i arbetet med att bygga motorvägar, Västlänken, Hallandsåstunneln och de senaste åren som chef för underhållsdelen. TRV har under Eriks tid utvecklats från ett traditionellt verk och anläggningsägare till att jobba mer kring asset management och medarbetarperspektiv.

– Att få vara en del i att NRC Group växer, både ur medarbetarperspektiv och få vara med att sätta våra gemensamma värderingar betyder mycket. Vi ska vara stolta över det vi gjort och det vi kommer att göra tillsammans framöver. Se till att vi alla utvecklas, är nöjda och samtidigt har kul på jobbet.

Erik går omgående in i rollen som chef för division mark och anläggning samt som ombud i de projekt där Pär är ombud. Pär Tingström finns kvar i divisionen för att säkerställa en bra överlämning och stötta Erik i sin nya roll.

– Nu väntar en rolig period att få åka runt och träffa alla och lära känna vi som är NRC. Vi ses!

Du når Erik Lööv på 076 132 20 50 eller mail erik.loov@nrcgroup.se.