Anläggare till Upplands Bro

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Anläggare, Upplands Bro

Om tjänsten

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu Anläggare till ett av våra projekt i Stockholmsområdet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter, med möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp och med stort eget ansvar.

Som Anläggare inom Division Mark och Anläggning kommer du att jobba med olika anläggningsprojekt runt om i Sverige. Dina arbetsområden kommer att vara på både stora och mindre projekt, vi erbjuder helt enkelt en bred och stimulerande tjänst med mycket variation. Tjänsten kommer inledningsvis att utgå från vår etablering i Upplands Bro. Då vi har projekt på flera olika ställen i landet kommer resor att ingå i tjänsten.

Vi söker dig som har:

Erfarenhet från arbete som anläggare, eller att du har utbildning inom området. Speciellt meriterande är om du också har arbetat med rörläggning. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Vi vill också att du har förmågan att arbeta lugnt och metodiskt. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kräver också:

 • Goda kunskaper i svenska
 • Körkort Behörighet: B (BE-körkort är meriterande)

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Upplands Bro
Kontakt Hans Johnsen, Arbetschef, telefon 070-267 50 50, mail: hans.johnsen@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-03-31

 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.