Signaltekniker

Medarbetare från NRC Group diskuterar sitt arbete.

NRC Group

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Vi söker nu Signaltekniker

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför Signaltekniker till våra investeringsprojekt inom järnväg. Låter det här som en roll för dig?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Signaltekniker arbetar du utifrån målen att förbättra och säkerställa framkomligheten för trafiken samt skapa lönsamhet för bolaget. I rollen arbetar du med felavhjälpande underhåll och nybyggnation av järnvägsanläggningarnas signalsystem. I tjänsten förekommer även beredskap i hemmet efter arbetstidens slut.

Då vi ständigt har nya investeringsprojekt innefattar tjänsten att du kommer ha flexibla placeringsorter. För tillfället söker vi främst personer i södra Sverige, kring områdena Hässleholm, Helsingborg och Ängelholm. I rollen kommer du rapportera till arbetsledare inom investeringsenheten.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Grundläggande utbildningar i signalteknik
  • SISÄ-kompetens
  • Något års yrkeserfarenhet av en liknande tjänst
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • Körkort behörighet: B (BE och C körkort är meriterande)

Det är även meriterande om du har erfarenhet från andra teknikområden såsom el- och/eller telecom.

Som person trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du arbetar metodiskt, lugnt och noggrant i ditt arbete vad gäller dokumentation och uppföljning. Då du kommer att arbeta med olika projekt krävs det att du är anpassningsbar och fullföljer påbörjade arbetsuppgifter. Vidare söker vi en engagerad, driven och affärsmässig person som förstår vikten av ett tidseffektivt arbete utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Arbetet förläggs ofta under tidspress för att trafiken ska kunna rulla i tid, vilket ställer krav på din stresstålighet. Du stimuleras av att skapa förtroende hos medarbetare, kunder och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du som söker bör även klara av att arbeta på obekväma arbetstider.

Särskilda krav

Rollen som Signaltekniker innebär att arbeta i säkerhetstjänst. För detta krävs det att du uppfyller lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enligt Transportstyrelsens regelverk. Du ska vara drogfri, ha god syn, god hörsel och färgseende samt övriga uppfyllda krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Din ansökan

Låter det här som en roll för dig? Ansökningarna hanteras löpande så ansök redan idag, dock senast den 15 juli 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bellinder på tel. 0762-96 00 03.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Hela Sverige
Kontakt Sofia Bellinder, 0762-96 00 03
Sista ansökningsdag 2019-07-15