Signaltekniker till Hallsberg

Hallsbergs bangård

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Signaltekniker till Hallsberg

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu Signaltekniker till vårt drift- och underhållsprojekt i Hallsberg som startar igång 1 september 2019. Tjänsten avser tillsvidareanställning i en fri och omväxlande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling.

Du har:

 • Grundläggande utbildningar i signalteknik
 • SISÄ-kompetens
 • Några års yrkeserfarenhet för aktuell tjänst
 • God förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
 • Körkort: B (BE/C-körkort är meriterande)
 • Goda kunskaper i svenska

Du är:

 • Självgående och prestigelös
 • Grundlig vad gäller dokumentation av utfört arbete
 • Anpassningsbar för situationen
 • Driven och avslutar påbörjade arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst, resor i tjänsten förekommer. För att arbeta i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: Transportstyrelsen (extern länk)

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Hallsberg
Kontakt Magnus Sjöberg, affärsutvecklare, mail: magnus.sjoberg@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-06-02

 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.