Projektingenjörer till Södra och Västra Sverige samt Mälardalen

NRC Group

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Projektingenjörer till Södra och Västra Sverige samt Mälardalen

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu Projektingenjörer till våra investeringsprojekt inom järnväg runt om i södra och västra Sverige samt Mälardalen. Som Projektingenjör är du en viktig resurs för NRC Group Sverige och rapporterar hierarkiskt till Platschefen. Du ska bistå projekten med att upprätta projektplaner, kontrollprogram, planeringsunderlag, ekonomisk reglering, avstämningsunderlag och prognosarbete samt stödja projektet utifrån verksamhetens mål. Du arbetar nära Platschefen och är med i arbetet i hela kedjan från kalkylering, planering, genomförande till uppföljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt följa upp projektens ekonomi samt planering framåt.

Resor med övernattningar förekommer i tjänsten, ersättning i form av traktamente utgår enligt gällande kollektivavtal.

Du har:

 • En teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Kunskap om entreprenadjuridik
 • Erfarenhet från järnvägs- eller anläggningsbranschen
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i Microsoft Office programmen
 • Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
 • Körkortsbehörighet: B

Det är meriterande om du har dokumenterad yrkeserfarenhet från en liknande roll inom bygg-anläggningsbranschen eller järnvägsbranschen.

Du är:

 • Affärsmässig, analytisk, strukturerad och noggrann.
 • Van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt
 • Kommunikativ och har god samarbetsförmåga
 • Duktig på siffror, ser både detaljer och helheten.

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Västra Sverige, Mälardalen, Södra Sverige
Kontakt Västra Sverige/Mälardalen: Joakim Lindgren, arbetschef, joakim.lindgren@nrcgroup.se
Södra Sverige: Martin Andersson, arbetschef, martin.andersson@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-04-30

 


 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.