Projektingenjörer

NRC Group

NRC Group

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Vi söker nu Projektingenjörer

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför en Projektingenjör till våra investeringsprojekt inom järnväg i södra Sverige. Låter det här som en roll för dig?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Projektingenjör bistår du projekten från start och upprättar projektplaner, kontrollprogram och planeringsunderlag. Du bistår med ekonomisk reglering, avstämningsunderlag och prognosarbete samt stödjer projektet utifrån verksamhetens mål. Du arbetar nära Platschefen och är med i arbetet i hela kedjan från kalkylering, planering, genomförande till uppföljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt följa upp projektens ekonomi samt planering framåt.

Resor med övernattningar kan förekomma i tjänsten, ersättning i form av traktamente utgår enligt gällande kollektivavtal.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker ha en teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet samt kunskap om entreprenadjuridik. Vidare har du god datorvana med kunskaper i Microsoft Office programmen. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från en liknande roll inom bygg- och anläggningsbranschen eller järnvägsbranschen.

För att lyckas i rollen är du affärsmässig och analytisk med ett öga för siffror. Dessutom är du observant på detaljer och har förmåga att se helheter då du som Projektingenjör hanterar flera olika arbetsuppgifter parallellt. För att trivas i rollen är du kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta då rollen innefattar många kontaktytor.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Ansökan

Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 14 juli 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 -24 60 04.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Malmö
Kontakt Josefin Träpja, 0768-24 60 04
Sista ansökningsdag 2019-07-14