Projektcontroller till Hagaprojektet

Medarbetare från NRC Group diskuterar vid pickup.

NRC Group

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Vi söker nu en Projektcontroller till Hagaprojektet

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en Projektcontroller till vårt Hagaprojekt med placering i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som Projektcontroller är du en viktig resurs för NRC Group Sverige och rapporterar till Marknadschef som är ombud för Hagaprojektet. Projekt Haga och Kvarnberget drivs som ett Joint Venture tillsammans med Astaldi från Italien samt Gulermak från Turkiet, totalt kontraktsvärde uppgår till ca 3 miljarder SEK. Din position blir en nyckelroll i denna JV för att representera NRC Group i projektet.

Du kommer att bistå projektet med att upprätta projektplaner, kontrollprogram, planeringsunderlag, ekonomisk reglering, avstämningsunderlag och prognosarbete samt stödja projektet utifrån verksamhetens mål och kontraktsfrågor. Du arbetar nära övriga nyckelbefattningar inom projektet som platschef, tekniker, ingenjörer etc. och du är med i arbetet från kalkyl, planering, genomförande till uppföljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt följa upp projektens ekonomi samt planering framåt.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet som entreprenadingenjör, gärna med inriktning mot produktion, kalkylarbete och projektekonomi i byggbranschen. Du känner dig trygg i att kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och i skrift. Du har mycket goda kunskaper i Excel och inom entreprenadjuridik. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägs- eller anläggningsbranschen.

I denna rekrytering har vi ett stort fokus på personliga egenskaper och engagemang för arbetet. Du är affärsmässig, analytisk och har ett strukturerat arbetssätt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 16 augusti 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på tel. 0739-230 786. Ansvarig rekryterare är på semester mellan vecka 28–31.

Välkommen med din ansökan!

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Göteborg
Kontakt Johan Pfeifer, 0739-230 786
Sista ansökningsdag 2019-08-16