Platschef Betong

Mark och anläggning – betong

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu en Platschef Betong

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och just nu söker vi en Platschef till vår avdelning Betong. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter och med möjlighet att arbeta självständigt och med stort eget ansvar.

Som Platschef är du en viktig resurs för NRC Group Sverige då du har ett helhetsansvar för projekten du jobbar i. I rollen som Platschef Betong får du möjlighet att arbeta på både stora och mindre betongprojekt, vi erbjuder helt enkelt en bred och stimulerande tjänst med mycket variation. Huvuddelen av dina projekt kommer att finnas i Värmland med omnejd men då vi har projekt på flera olika ställen i landet kommer resor att ingå i tjänsten.

Du ska genom ett strukturerat och kostnadseffektivt arbetssätt leda och planera våra åtaganden inom de projekt du jobbar i. Det innebär att du har ett resultat-, mål- och budgetansvar för hela projektet. I rollen som Platschef har du också personalansvar och fortlöpande kundkontakter. Du kommer att vara kundansvarig som innebär att säkerställa hög kundnöjdhet. Du rapporterar till Arbetschefen inom vår Avdelning Betong.

Du har:

 • Betong klass 1
 • Erfarenhet från projektledning
 • Erfarenhet av arbete med personal- och ekonomiansvar
 • Goda kunskaper i svenska och kan uttryckta dig väl i tal och skrift
 • Körkort Behörighet: B

Du är:

En ledare som är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är engagerad och har ett stort mått av eget driv samt är du självgående, stresstålig, lugn och stabil. Vi vill också att du har erfarenhet från arbete som Platschef inom betong och byggbranschen. Särskilt meriterande är det om du också har erfarenhet av bro-, väg och stora betongkonstruktioner.

Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Framförallt Värmland med omnejd
Kontakt Daniel Nyström, arbetschef, telefon: 0725-33 23 50, mail: daniel.nystrom@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-04-26

 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.