Mätningsansvarig

NRC Group

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Mätningsansvarig

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu en ansvarsfull och självgående mätningsansvarig till våra investeringsprojekt inom järnväg i Sverige. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter, med möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp, med förutsättningar till stort eget ansvar. Du är ansvarig för projekt som helhet och ska genom ett strukturerat och kostnadseffektivt arbetssätt leda och planera våra åtaganden inom projekten. Du har personalansvar, fortlöpande kundkontakter och ett ekonomiskt ansvar för projekten.

Du har:

 • Behörighet 1 hos Trafikverket
 • Körkort: B-behörighet
 • Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
 • Goda kunskaper i projektuppföljning och ekonomisk uppföljning
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen
 • Kunskaper i programvara Topocad eller liknande är meriterande.

Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet från liknande tjänst sedan tidigare.

Du är:

 • En ledare
 • Resultat-, mål- och budgetansvarig för dina projekt
 • Kundansvarig – säkerställa hög kundnöjdhet
 • Självgående, stresstålig, lugn och stabil
 • Anpassningsbar för olika situationer
 • Ansvarstagande gentemot fattade beslut inom givna ramar

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Hela Sverige
Kontakt Henrik Karlsson, henrik.karlsson@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-04-30

 


 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.