HR Affärspartner för division Mark och Anläggning

NRC Group

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu en HR Affärspartner för division Mark och Anläggning

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Då vår nuvarande kollega kommer att gå vidare med andra utmaningar söker vi nu en drivande och självgående HR Affärspartner till vår division Mark och Anläggning med cirka 130 medarbetare. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp och med stort eget ansvar.

Du stödjer och coachar chefer i alla HR-processer samt agerar för nytänkande gällande organisation och kulturella aspekter. Du implementerar, genomför och följer upp både strategiska och operationella HR-processer med hänsyn till kvalitet, effektivitet och kostnad. Du kommer att vara en aktiv medlem i den operativa ledningsgruppen för divisionen samt analysera, implementera och driva framtida behov som behöver tas från HR-perspektiv som stödjer affärsplanen. Du ger support i alla HR-processer som; resursplanering, rekrytering, anställning (inkl. skriva anställningsavtal), PMC, kompetensutveckling, rehabilitering, fackliga förhandlingar (inkl. protokollskrivning), lönerevision och avslutande av anställning.

Stationering är på vårt kontor i Solna eller i Göteborg och resor i tjänsten tillkommer regelbundet. Du rapporterar till HR-direktören för NRC Group Sverige.

Du har:

 • Personalvetarexamen (eller motsvarande) på högskolenivå.
 • Utbildning inom Arbetsrätt/Förhandling, Rehabilitering.
 • Kunskap om Compensation och Benefit-frågor.
 • Erfarenhet från liknande position i minst 3 år.
 • Erfarenhet att sitta med i ledningsgruppen och driva HR-frågor på ledningsnivå.
 • Starkt affärsfokus och kundperspektiv
 • Ledarkompetens och projektledningsvana
 • Erfarenhet av alla HR-processer i praktiken
 • Erfarenhet av rekryteringar
 • Erfarenhet av att hålla utbildningar till chefer och medarbetare
 • Erfarenhet av fackliga förhandlingar och fackliga kontakter
 • Erfarenhet från företag med både kollektiv- och tjänstemän-anställda
 • Behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

Vi erbjuder dig

Du får ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka. Du får vara med och bygga HR-arbetssättet och organisation med stort utrymme för eget initiativ.
Vi är ett härligt HR-team på åtta personer som gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med samarbete och initiativkraft är nyckeln till framgång.

Förutom att du blir en del av ett peppat och härligt gäng med stark vi-känsla, får du lite till på köpet. Du får bra förmåner som t.ex. sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Solna eller Göteborg
Kontakt Merituuli Valli, HR-direktör, merituuli.valli@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-04-30

 


 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.