Eltekniker till Mitt-Ådalsbanan

Järnväg

NRC Group

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Vi söker nu Eltekniker till Mitt-Ådalsbanan

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför Eltekniker till våra investeringsprojekt inom järnväg. Låter det här som en roll för dig?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Eltekniker är du en viktig resurs för NRC Group Sverige med specifik kompetens inom elanläggningar på järnväg. I rollen som Eltekniker kommer du att arbeta med Mitt-Ådalsbanan och ansvarar för strömförsörjningen och underhåll av järnväg och spårväg. Vi erbjuder varierande och självständiga arbetsuppgifter i kombination med ett stort ansvarstagande och personlig utveckling. Som eltekniker inom drift-och underhållsprojekt förekommer ytterligare arbetsuppgifter utöver de specifika elarbetena i samband med projektets olika områden och skeden. Placering för tjänsten är Östersund eller Ånge.

Din profil

Vi ser att du som söker har grundläggande utbildning i elteknik och gärna några års yrkeserfarenhet på järnväg, om du har vidareutbildat dig inom området till kopplingsledare eller fordonsförare av järnvägsfordon är detta starkt meriterande. Har du läst påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet inom exempelvis kabelskarvning, kabelavslut högspänning eller växelvärme är även detta meriterande. Du har godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst. Körkort är ett krav för tjänsten, BE/C-körkort är meriterande.

Som person har du förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du arbetar metodiskt, lugnt och är noggrann i ditt arbete vad gäller dokumentation och uppföljning. Du är anpassningsbar och fullföljer påbörjade arbetsuppgifter.

Särskilda krav

Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst, resor i tjänsten förekommer. För att arbeta i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Ansökan

Ansök redan idag då urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Östersund eller Ånge
Kontakt Elnoosh Farhoudfar, 0737-07 04 83
Sista ansökningsdag 2019-07-15