Bantekniker till vårt projekt Västra Götaland Väst

Järnväg Bergslagsbanan

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Bantekniker till vårt projekt Västra Götaland Väst

NRC Group Sverige befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu ett flertal Bantekniker till vårt drift- och underhållsprojekt Västra Götaland Väst. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter, med möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp, med förutsättningar till stort eget ansvar.

Vi söker dig som har:

 • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp.
 • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt.
 • Goda kunskaper i svenska.
 • Körkort Behörighet: B (BE-körkort är meriterande)

Andra meriter:

 • Trafikverkets grundläggande bantekniska utbildning.
 • Yrkeserfarenhet från banteknikarbete på Trafikverkets anläggningar.
 • Meriterande med Trafikverket framtagna påbyggnadsutbildningar inom banteknikområdet.
 • Meriterande är om du har genomgått kurserna för montering och byggnation av spårväxlar.

Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter enlig Transportstyrelsens regelverk.

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Öxnered
Kontakt Thomas Samuelsson, Platschef, thomas.samuelsson@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-06-15

 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.