Arbetsledare inom Elteknik till Hallsberg

Medarbetare från NRC Group diskuterar vid pickup.

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu Arbetsledare inom Elteknik till Hallsberg

Vi söker nu en ansvarsfull och självgående Arbetsledare inom Elteknik till vårt underhållsprojekt i Hallsberg. Som arbetsledare är du en viktig resurs för NRC Group Sverige. I denna roll ska du genom ett strukturerat och kostnadseffektivt arbetssätt leda och planera våra åtaganden inom projektet. Du har personalansvar, fortlöpande kundkontakter och ett ekonomiskt ansvar. Du arbetar med arbetsberedningar där riskbedömningar, resursplanering, bokning av interna maskiner och avrop av externa tjänster är några av de arbetsuppgifter du hanterar för att genomföra de olika arbetena.

Tjänsten innefattar säkerhetstjänst och resor kan förekomma.

Du har:

 • Grundläggande utbildning inom Elteknik, lågspänning
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
 • Körkortsbehörighet: B

Du är:

 • En ledare
 • Självgående, stresstålig, lugn och stabil
 • Anpassningsbar för olika situationer
 • Ansvarstagande gentemot fattade beslut inom givna ramar
 • Strukturerad och har förmågan att hålla många bollar i luften

Meriterande:

 • Om du har erfarenhet inom högspänning
 • Yrkeserfarenhet från eltekniskt arbete på Trafikverkets anläggningar
 • Yrkeserfarenhet från branschen
 • Några års erfarenhet som Arbetsledare

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

 

ANSÖK NU

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Hallsberg
Kontakt Magnus Sjöberg, affärsutvecklare, magnus.sjoberg@nrcgroup.se
Sista ansökningsdag 2019-05-31

 


 

Ansökningsformulär

 • (CV, personligt brev och bild)
  Dra filer hit eller

  Vi använder de personuppgifter och den information du lämnar vid registrering och vidare kontakt med oss i vår rekryteringsprocess.

  Personuppgifter som behandlas är oftast namn, telefonnummer, epostadress, adress, födelsedata, ansökningshandlingar, betyg, intyg, testresultat, intervjusvar och utlåtande från referenser. Personuppgifterna har vi fått från dig utom i de fall vi genomför en referenstagning eller använder oss av tester i urvalsprocessen.

  Personuppgifter sparas efter genomgången rekryteringsprocess för att finnas tillgängliga vid senare rekryteringsprocesser där du kan vara intressant som kandidat. Ditt samtycke gäller tills du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke så avidentifieras dina ansökningshandlingar. Enligt diskrimineringslagen måste vi spara dina avidentifierade ansökningshandlingar i två år efter avslutad rekrytering. Vi raderar samtliga ansökningshandlingar när två år gått efter avslutad rekrytering.