Arbetsledare inom El-kontaktledning

NRC Group

NRC Group

NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo samt regionkontor i Norge, Sverige och Finland. Vi sysselsätter drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”. Koncernchef är Henning Olsen. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden. 

Vi söker nu Arbetsledare inom El-kontaktledning

NRC Group är Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur. Vi bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik, tunnelbanor samt sköter underhåll av järnvägen. Vår verksamhet genomsyras av stark entreprenörsanda och vi är unika på marknaden i att erbjuda kunden en helhetslösning i MBEST-projekt. NRC Group erbjuder unika utvecklingsmöjligheter genom olika skeden i livet! Som medarbetare ges du goda möjligheter till karriärutveckling, gemenskap, utbildning och ett omväxlande arbete med förutsättningar till stort eget ansvar. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför en Arbetsledare till våra investeringsprojekt inom järnväg i södra Sverige. Låter det här som en roll för dig?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Arbetsledare har du personalansvar, fortlöpande kundkontakter och ett ekonomiskt ansvar. Du arbetar med arbetsberedningar vilket innebär bland annat riskbedömningar och resursplanering. Vidare ansvarar du för bokning av interna maskiner och avrop av externa tjänster.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en grundläggande utbildning inom El-kontaktledning eller motsvarande och gärna en del yrkeserfarenhet från branschen. Vidare har du god datorvana och kunskaper i svenska såväl tal som skrift samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har några års erfarenhet som arbetsledare.

För att lyckas i rollen är du en erfaren ledare och brinner för ledarskap. Vidare är du ansvarstagande och agerar utifrån givna ramar. Du bör ha ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga av att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i rollen är du en självgående och stresstålig som person och uppvisar ett lugn och stabilitet. Du är lösningsorienterad och anpassningsbar för de olika oförutsägbara situationer som kan uppstå i arbetet.

Särskilda krav

Tjänsten innefattar säkerhetstjänst och resor i tjänsten kan förekomma. För att arbeta i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

NRC Group Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss.

Ansökan

Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 14 juli 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 -24 60 04.

Sök tjänsten nu

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort Malmö
Kontakt Josefin Träpja, 0768-24 60 04
Sista ansökningsdag 2019-07-14