Arbetschef till investeringsprojekt järnväg, Region Syd

NRC Group

Vill du vara med och utveckla NRC Group Sverige? Vill du utveckla divisionens fortsatta tillväxt och vara en del i ett entreprenörsdrivet och expansivt företag? Trivs du i ledarroll och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga framgångsrika projekt? Då kan rollen som arbetschef Syd, till investeringsprojekt järnväg vara rätt utmaning för dig!

NRC Group

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar samt tunnelbana och är Nordens ledande järnvägsspecialist. Företaget är börsnoterat på Oslo Børs och har cirka 2 450 anställda, varav cirka 500 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu en Arbetschef till investeringsprojekt järnväg, Region Syd

Din kommande roll

Som arbetschef Syd kommer du till flertal spännande pågående projekt och många fler under bearbetning i en expansiv region. Du ansvarar för att ackvirera projekt utifrån affärsplan och bemanna projekten med rätt organisation. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Framtagande av kund och marknadsplaner tillsammans med företages stödfunktioner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesbyggnad. Du vet hur man skapar struktur och lönsamhet från små till komplexa projekt. För dig är det viktigt, roligt och självklart att utveckla både dig själv och andra. I denna roll rapporterar du till divisionschefen för järnväg investering och du ingår i divisionens ledningsgrupp. Ditt arbetsområde blir Skåne, Småland, Blekinge och Halland. Placering sker enligt överenskommelse och du kommer att ha din bas på något av våra kontor i Hässleholm eller Helsingborg.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen som ingenjör, alternativt förvärvad erfarenhet som kan motsvara detta. Vi söker dig som har god förmåga och flera års dokumenterad erfarenhet av att självständigt leda och driva affärer och verksamheter framåt. Du har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och flerårig erfarenhet från en liknande roll från projektinriktad verksamhet inom infrastruktur; anläggning, järnväg alternativt närliggande bransch.

Om dig
Som person har du ett positivt genomslag, du är strukturerad, engagerande och med en förmåga att kommunicera på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har en strategisk förmåga och vill fortsätta utveckla vår verksamhet, du förstår sammanhang och konsekvenser och kan utifrån det leda teamet för att uppnå resultat. Med din kompetens och förståelse för helheten som bas bygger du förtroende och kan såväl utmana som motivera. Som ledare i NRC Group Sverige drivs du av våra värderingar pålitlighet, omsorg och entreprenörskap. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar, där du förväntas göra skillnad och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Vi har en platt och prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad. Om det väcker rätt känsla hos dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

 

ANSÖK NU

Vi samarbetar med Valona Talent Management i denna rekrytering och för frågor vänder du dig till Rekryteringsansvarig, Suzanne Falk, suzanne@valona.se070594 10 36.

Urvalsarbetet pågår löpande och målet är att komma till beslut innan sommarsemestern, varför vi önskar din ansökan senast 17 juni. Beslut kan komma att tas innan, så avvakta inte med ditt eventuella intresse eller ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Start Enligt överenskommelse
Placeringsort Hässleholm eller Helsingborg
Kontakt Valona Talent Management, Suzanne Falk, suzanne@valona.se, 070594 10 36
Sista ansökningsdag 2019-06-17